Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.11.2011, 00:35
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Pisałem o czymś zupełnie innym: to zeszły sezon był ewenementem, a nie sytuacja w której Legia ma świetnego bramkarza. W ostatnich 15 latach to raczej było normą.

A co do Kuciaka: rozumiem twoje zachwyty, szczególnie gdy ma się w pamięci poprzedni sezon. Ale może jednak z oceną poczekajmy do końca sezonu? Jak będzie stale wykazywał taką formę, to co innego. Na razie zagrał u was 12 meczy - wystawianie na podstawie tych spotkań takiej laurki jest moim zdaniem przedwczesne.
Wbił do bramki z marszu w najtrudniejszym meczu sezonu i nie zawiódł. Ja ogólnie bardzo, ale to bardzo lubię się czepiać bramkarzy (zwłaszcza Legii) i na Kuciaka znalazłem jedynie chwilową wpadkę, gdy puścił pod brzuchem (ale złapał przed linią) i z raz czy dwa nie piąstkował genialnie tylko dobrze. Na kilkanaście meczów! Przy takim Fabiańskim w każdym meczu (poza Zabrzem oczywiście) miałem 3-4 haki.

Krótko mówiąc tak spokojnie przy interwencjach bramkarza Legii nie czułem się.... w tym wieku. No, może późny Mucha. (pomijam oczywiście Boruca, bo to kibol).

flamengista napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem tą niechęć do Szczęsnego, w końcu to on postulował by uhonorować go "ścianą płaczu" na Łazienkowskiej
Mało jak widać rozumiesz (który to już raz!), bo akurat Szczęsny był moim ulubionym graczem Wielkiej Legii vol 2.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując