tomasz_19 napisał(a):

jak czytam te bzdury, że niby Nakoulma czy jak mu tam ma nas zbawić to odnoszę wrażenie, że zaglądają tu kibice Cracovii...
jak niektórzy zdążyli zauważyć, z polaków to na pewno wzmocnili by nas - Jankowski, Piech, Machaj, Celeban, Sobota, Kupisz, Woźniak, Pawłowski (BR) Patejuk...
|
popieram z tym Nakoulomą, to taki Czibamba, który w lepszym klubie furory nie zrobił.
Jankowski, Piech? - to są sezonowcy jak Jarka czy Łobodziński
Sobota, Kupisz? ok, ale za jakie pieniądze...
Co nam pozostaje? lapanie okazji, ściaganie młodych i zdolnych, niekoniecznie Polaków. W poważaniu to mam, czy w Wiśle gra Polak, "rusek" czy obywatel Czadu. Ma grać dobrze i wylewać na boisku siódme poty, żeby się wypromować, co może zaowocować transferem do bogatszego klubu. Założę się, że znajdzie się kilku takich młodych wyszkolonych na zachodzie, z czołowych klubów, którzy nie mają zaufania trenera, których kluby nie będą trzymać na siłę a sami nie będą chcieli grzać ławy.
Może to wydaje się proste, ale wcale takie nie jest? Ja wiem, że Stan, to taki przysłowiowy żydek, kupić tanio, drogo sprzedać i zapewne w następnym okienku transferowym będzie spory ruch w dwie strony

Ja swoje propozycje wcześniej dałem i i na bank będą to wypały.