Wyświetl pojedynczy post
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.10.2011, 22:16
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
jak czytam te bzdury, że niby Nakoulma czy jak mu tam ma nas zbawić to odnoszę wrażenie, że zaglądają tu kibice Cracovii...

jak niektórzy zdążyli zauważyć, z polaków to na pewno wzmocnili by nas - Jankowski, Piech, Machaj, Celeban, Sobota, Kupisz, Woźniak, Pawłowski (BR) Patejuk...
Nie wiem czy wzmocniliby czy graliby taką kupę jak np. Kirm czy inne asy. Zwłaszcza, że.. trudno mi znaleźć gracza, który u Maskaanta rozbił znaczący progres jak np. Brożek, MArcelo, Boguski u Skorży, połowa ekipy Kasperczaka z 2002-2004. Poza tym poza Patejukiem i może Kupiszem to są gracze za których ich kluby zawołają krocie.
Tak w ogóle to grajków z takich ekip jak Śląsk, Lechia czy Lubin (nie wspominając o Legii, Amice, Polonii) możemy sobie między bajki włożyć chyba, że im się kontrakt kończy i podpiszemy pół roku przed albo ich już tam nie chcą. Albo ma wpisaną jakąś symboliczną sumę odstępnego no ale tacy raczej Wisły daleko nie pociągną.
@sovinho_02
Już widzę jak Burliga strzeliłby Liteksowi...
No Lamey niestety gorzej niż się zapowiadało w sierpniu, ale jakieś tam przebłyski miał (Skonto, Litex, ŁKS, Limanovia), Łukasz parę lat ławy, a przede wszystkim nie wiem po co Go wszyscy na siłę wciskają na PO - tj. ofensywny gracz na skrzydło.
Ostatnio edytowane przez arti : 31.10.2011 o godz. 22:21.
Odpowiedz cytując