Wyświetl pojedynczy post
Wsciekly Pies
Senior Member

Od: 06.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.10.2011, 19:52
milosz napisał(a):Wyświetl post
Fajne teksty ...co prawda jesteśmy aktualnymi MP i mamy niewielką stratę do lidera którą realnie można odrobić jeszcze w tym roku, ... ale lepiej wszystko profilaktycznie zaorać i zniszczyć.
A dlaczego zaorać, no bo a nuż znowu zdobędziemy MP i narzekanie trzeba będzie (oczywiście tylko na chwilę) przerwać.
Jasne powrót Meliksona w niczym nam nie pomoże, no może ...ale nie za wiele. Tylko po to aby było kolejne MP .

Przypominam że gramy bez 5 piłkarzy (Melikson, Sobolewski, Małecki, Genkow i jeszcze Jovanović , choc ten ostatni wreszcie wraca) to tak jakbyśmy dokonali 5 transferów i to dobrych przed rundą wiosenną.

Do tej piątki dodać można 2,3 nowych piłkarzy i kadra jest mocna, reszta to praca trenera, ...ale to już inny wątek.

Do Sancezz ^^ Diaz jest jedynie (i na szczęscie) tylko wypożyczony. Kirma sprzedać, no tak ale komu.
Chciałem zaznaczyć że moja myśl przewodnia jest taka iż, dalej takim psim swędem możemy zdobyć kilka mistrzostw polski, może i uda się coś ugrać lecz nie za wiele na arenie międzynarodowej, ale jeżeli chcemy aby KLUB WISŁA KRAKÓW miał solidne podstawy trzeba go przebudować zaczynając od góry bo na dole to są tylko zgliszcza i pogorzelisko.

Natomiast uważam, iż ta przemiana nie powinna nastąpić od zaorania wszystkiego wycięcia w pień, tylko stopniowo zaczynając jak wspominałem od góry.

Nie wiem jak wy, ale moim prywatnym zdaniem z obecnych piłkarzy do mojej ukochanej Wisły Kraków to nadają się Biton, Wilk i Jovanovic (on tak trochę na kredyt), być może z rezerw lub młodych piłkarzy się ktoś nadaje lecz nie miałem okazji ich dostatecznie obserwować.

A tym że w naszej nędznej kopanej mamy jakieś tam miejsce to bym się nie podniecał bo cały szkopuł tkwi w tym, iż nie którzy wolą psim swędem poruszać się w naszej lidze i raz będzie tak, a raz będzie siak. A ja osobiście WOLĘ aby nawet przebidować kilka lat w dolnych rejonach, ale tworzyć zespół potęgę. Oczywiście dało by się budować potęgę i wygrywać co rok MP, lecz na to trzeba by środków pieniężnych mądrze wydanych, a nie wyciąganie pieniędzy z klub jak się da.
piknik jestem...pozdro dla kumatych... piknikow oczywiscie...
Odpowiedz cytując