1q2 napisał(a):

|
Ale wtedy jeśli indywidualna wartość graczy nie przekłada się na grę zespołu.Dla mnie na dziś gramy tak, jakich mamy zawodników i jestem przekonany że zmiana trenera nic w grze(na plus) nie zmieni.
|
Masz rzecz jasna prawo do własnej oceny sytuacji. Moja jest inna. Bo skoro ten sam skład potrafi rozegrać dobre spotkanie z Fulham, to znaczy, że w piłkę grać potrafią. Może i nie są to orły, mam tego świadomość. Ale nikt mi nie wmówi, że nie mają umiejętności wystarczających na drużyny pokroju PBB... Zwycięstwa w Londynie tym składem nie oczekuję, ale w lidze i to na R22 jak najbardziej.
1q2 napisał(a):

|
Ale ciśnienie jest - lud chce krwi więc niech go zwolnią.Ogólnie nie zazdroszczę przyszłemu trenerowi bo najpewniej będzie skazany na porażkę.
|
Lud wcale nie chce krwi, poczytaj dokładnie. Nie wiem, ile razy można to powtarzać. Lud (w większości) jest zgodny, że Maaskant powinien dograć kontrakt do końca. I lud zdaje sobie również sprawę z innych, niezależnych od trenera czynników. Nie róbcie z kibiców Wisły debili. Ale jak ktoś pisze, że nasz trener jest bez winy, tylko ma słaby skład... no ja bardzo proszę. Nawet z Meliksonem, Małym i Sobolewskim zagraliśmy jedno dobre spotkanie w tym sezonie. Jedno.