Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.10.2011, 08:10
mnemonic napisał(a):Wyświetl post
Jak dla mnie to można sobie chodzić w szaliku dowolnego klubu na świecie po dowolnym osiedlu na świecie. A to, że mogą znaleźć się ludzie, którzy odpowiedzą na to agresją, to już problem prokuratora.
Na wczorajszym meczu byłem z dwoma kolegami z Bielska, kibicami Podbeskidzia. Ja w szaliku Wisły, oni oczywiście bez jakichkolwiek emblematów, ale też jakoś szczególnie się nie kryli z tym, komu kibicują (przy bramce nawet wstali i unieśli ręce w geście radości). Pewnie zostanę za to zdanie zlinczowany ale Panowie, zluzujcie, to jest tylko piłka.
jaka tylko piłka?!! chyba dla Ciebie sympatyku nowoczesnego futbolu. Co za koleś, że tacy chodzą na R22 to wstyd na całą Polskę, jesteś kosmitą do kwadratu. Lata sukcesów przewróciły Ci w głowie. Twój mózg to troty stworzone przez gówno wyborcze i tefałen, nic więcej.

WISŁA to coś więcej niż 5 liter, więcej niż 90 minut meczu, więcej niż wyniki, porażki, zwycięstwa. Wisła to my, kibice, historia i wspomnienia. A nie Ty i twoja tylko piłka... Stałeś na sektorze, gdzie były same "c.py", zresztą Ty też nią jesteś. Albo nikt, dla kogo barwy są ważne tego nie zauważył.

Byłem zły na Małego za słowa, które powiedział po meczu z Lechią, ale teraz zaczynam się przekonywać. On miał rację, pełną rację. A takich jak Ty nie chcę widzieć na stadionie przy R22.

Przepraszam Moderatorów, że się uniosłem. Zdarza mi się to rzadko, ale dziś nie wytrzymałem.

Ps. problem będziesz miał Ty lub inny delikwent, a nie prokurator - jak się chodzi z szalikiem wszędzie gdzie komuś się podoba (bo wg prawa nie jest to zakazane), to można wyjechać z osiedla z kosą w dupie (lub gorszym miejscu). Nie masz pojęcia o świecie i realiach, a Twoje bujanie w obłokach i marzycielstwo jest dziecinne. Zresztą jestem pewien, że Ty szalik ściągasz jak schodzisz z trybuny. Piszesz powyżej, że Wisła to tylko piłka, więc czego się można po kimś takim spodziewać.
A prokurator co najwyżej będzie miał trochę pracy, po której wróci do domu, zje obiad, pobawi się z dziećmi lub pójdzie z żoną do kina lub teatru.

A z tego co zrozumiałem, zachęcasz do konfidenctwa-donosicielstwa !!
Pytanie poważne do Moderatorów, komu pozwalacie się wypowiadać na tym forum ? Wisła chlubi się tym, że honor i zasady są dla nas ważne. Nie jesteśmy szmatami pokroju sracovii, polonii i koronki.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 31.10.2011 o godz. 10:43.
Odpowiedz cytując