Cytat:
|
Nic nie musze doczytac - jakbys napisal Maciek Szczesny to by mi sie na pewno nie pomyliło -
|
No sztuką byłoby się pomylić, gdyby napisał Maciek Szczęsny...chociaż w twoim przypadku..
Cytat:
|
skad moge wiedziec, czy Wojtek rozegral jakis mecz w 1 składzie Legii skoro mnie Legia nie interesuje?
|
Jesteś kibicem Wisły, to chyba orientujesz się mniej więcej, co u największych rywali piszczy.
Zresztą, w twojej wymówce brakuje logiki, ponieważ:
1. Jak Wojtek mógłby grać w 1 składzie Legii, jak ma dopiero teraz 21 lat, a od 5/6 sezonów siedzi w Arsenalu.
2. Jakim sposobem nasz kolega z Warszawy, mógłby porównać jakość aktualnych bramkarzy ze składu Legii z młokosem, który (hipotetycznie przyjmując) rozegrał "jakiś mecz w 1 składzie Legii".
3. Poza tym flamengista wypisał bramkarzy chronologicznie, tak jak bronili w Legii po kolei. Szczęsny przed Stanewem czy Borucem, o kurde, o którego może chodzić?
Ale zostawię to, nie chcę być kolejną osobą pastwiącą się nad tobą.
Cytat:
|
Jakby byl lepszy od Szczesnego i Fabianskiego to na pewno niegralby w Legii Rozbawiłes mnie tym teksem.
|
Jeśli skauci cię nie wychwycą, to trzeba gdzieś się pokazać najpierw, czyż nie? Dla niektórych droga na szczyt jest dłuższa i bardziej kręta.
Granie w lepszym klubie nie oznacza równocześnie, że jest się lepszym piłkarzem. Czy taki van der Sar z Fulham był gorszy niż, powiedzmy sobie szczerze, ciotowaty Roy Carroll z ManU? Nie.