FraMat napisał(a):

Chłopie, własnie widziałem mecz Legii z Amicą... Statystyki Legia 0 strzałów celnych!
I o czym to świadczy?
Moża inna statystyka?
Wisła 74% posiadania pilki. W drugiej części gry głównie pod polem karnym Podbeskidzia. Po prostu w II częsci zaparkowali tam tira, a my nie mamy jak na razie argumentów na taką grę.
|
FraMat dochodze do wniosku, że każdy mecz oglądasz w różowych okularach. W pierwszej połowie ten tir był w ruchu i to pod naszym polem karnym. Dlaczego wtedy nie atakowaliśmy? Przecież rywal nie bronił się wtedy rozpaczliwie...Ciągle gadanie że nie leży nam jak się rywal broni. Ale rywal się nie broni, tylko najpierw nas atakuje a potem doczeka sobie do końca meczu. To jest na nas najlepsz taktyka.
FraMat napisał(a):

|
Owszem, też możemy zacząć grac prostacki, skuteczny futbol.
|
Prostacki? Ja nie wiem czego Ty się przed meczem spodziewasz? Że wymyślimy nowatorskie rozwiązanie rzutu rożnego po którym Pareiko strzel gola z przewrotki? Piłka to prosta gra. Siadasz na rywalu, ne dajesz mu wyjść z połowy, strzelasz brame a potem czekasz na kontrę. Tak ma wyglądać nasza gra skoro nie potrafimy grać ataku pozycyjnego. A u nas nie wygląda nic.
Nasza gra jest jak dzieło sztuki. Tylko wytrawny koneser po godzinach analiz potrafi dostrzec piękno. Dla prostaków jest kopanina Podbeskidzia...