Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.10.2011, 19:39
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Nic nie musze doczytac - jakbys napisal Maciek Szczesny to by mi sie na pewno nie pomyliło - skad moge wiedziec, czy Wojtek rozegral jakis mecz w 1 składzie Legii skoro mnie Legia nie interesuje? Dobra, nie wazne. Na polska lige Kuciak to super bramkarz
Miej pretensje do siebie, a nie do mnie. Temat Szczęsnego wrzucił Flamengista, w konkretnym zestawie osobowym - Stanew, Szamotulski, Kowalewski. Ja mu odpisałem. Obaj mieliśmy na myśli oczywiście Macieja, bo dla nas piłka nie zaczęła się z przyjściem Cupiała do Wisły. Ty się wtrąciłeś i jedynie udowodniłeś swój wiek.

Teraz piszesz, że nie wiesz czy Wojtek Szczęsny zagrał jakiś mecz w 1 składzie, a jednak wyżej piszesz, że Kuciak jest lepszy od W. Szczęsnego z Legii. Skąd wiesz skoro nie masz nawet pojęcia czy on wtedy tam grał czy nie?

Mówię - nie brnij.

EDIT:

mitmichael napisał(a):Wyświetl post

EDIT: Na pewno nie napisalem, ze Kuciak jest lepszy od Szczesnego
Jednak brniesz. Twój wybór. Nikt nie napisał, że jest lepszy od Wojciecha Szczęsnego. Co innego z Maciejem Szczęsnym. Nie moją winą jest, że Ci się w głowie nie mieści, że piłka nożna istniała też przed 2003 czy 2004 rokiem.

EDIT2:

No, to nie rozumiem jak mogłeś pomyśleć, że Szczęsny wymieniony obok Stanewa czy Kowalewskiego, a wręcz obok Szamo i Robaka to Wojtek, a nie Maciek. Jestem bezradny.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 30.10.2011 o godz. 19:53.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując