0 22 napisał(a):

|
Chłopie. Kompromitujesz się, bo Ci się Maciek z Wojtkiem pomylił. Nie brnij. Doczytaj.
|
Nic nie musze doczytac - jakbys napisal Maciek Szczesny to by mi sie na pewno nie pomyliło - skad moge wiedziec, czy Wojtek rozegral jakis mecz w 1 składzie Legii skoro mnie Legia nie interesuje? Dobra, nie wazne. Na polska lige Kuciak to super bramkarz
EDIT: Na pewno nie napisalem, ze Kuciak jest lepszy od Szczesnego
0 22 napisał(a):

|
Jednak brniesz. Twój wybór. Nikt nie napisał, że jest lepszy od Wojciecha Szczęsnego. Co innego z Maciejem Szczęsnym. Nie moją winą jest, że Ci się w głowie nie mieści, że piłka nożna istniała też przed 2003 czy 2004 rokiem.
|
Wiem, ze istniała wczesniej bo zaczalem ogladac jak miałem 7 lat gdy lecialy MS w 94 roku ze swietnie grajacymi Rumunami i Bułgarami

I jakbys chcial wiedziec to Macka grajacego swoj ostatni sezon w Legii i mecze jak byl bramkarzem Wisly tez widziałem wiec nie jest jeszcze ze mna tak zle jak myslisz
0 22 napisał(a):

EDIT2:
No, to nie rozumiem jak mogłeś pomyśleć, że Szczęsny wymieniony obok Stanewa czy Kowalewskiego, a wręcz obok Szamo i Robaka to Wojtek, a nie Maciek. Jestem bezradny.
|
Bo na koncu po Szczesnym, Kowalewskim i Stanewie wymieniłes Boruca

Dobra koniec tematu, wszystko jasne