Wyświetl pojedynczy post
Agnieszka 1906
Junior Member

Od: 10.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.10.2011, 19:14
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Ej babo, babo...Bóg ci rozumy pomieszał chyba. W naszej lidze jedna jedyna druzyna, która ma schematy to Śląsk. Ataku [pozycyjnego nie uświadczysz u nikogo.Przejście z obrony do ataku kuleje,ale chyba od czasu gdy zabrakło Meliksona. Z tym było u nas najlepiej do tego momentu. Scheamty rozgrywania są i kilka było wczoraj zaprezentowanych.Zauważyłaś może jak piłka szła po obwodzie i w kórymś momencie szła na skrzydło z ominięciem dwóch ogniw? I następowąl wrzutka? Niesety te wrzutki były o kant d*py rozbić .Natomiast nie było w tym wszystkim werwy. Stąd szybsi Bielszczanie kasowali nas niemiłosiernie. Wg mnie słabo są przygotowani atletycznie. Siłowo oraz gimnastycznie. Chavez jest zwrotny niczym czołg. Ale ten z I WŚ, nie zaś nowoczesny.
Kirm gra w kratkę, Iliev gaśnie z każdym meczem. Wg mnie tu jest problem. A to akurat da się polepszyć w przerwie zimowej.
Przy okazji wskazuję na miejsce Wisły w tabeli. Skoro jest tak źle, to czemu jest tak dobrze z miejscem, co? 4 pkt straty do Śląska to nie jest coś nie do odrobienia.
Skoro Ty widziałeś wczoraj schematy, to gratuluję...

Zauważyłeś jednak istotną rzecz - bez Meliksona nie ma gry. Cała taktyka Maaskanta opiera się na tym jedym zawodniku, przez rok Maaskant nie wymyślił alternatywy!

4 punkty straty do lidera... W zasadzie jest świetnie. Gdyby tak Małek nie odgwizdał jednak spalonego a Lyczmański sędziował jak powinien ile by tych punktów do Śląska brakowało? No tak - tylko 9. Ale co tam - mamy jeszcze w zanadrzu mecz we Wrocławiu! Jest dobrze!

ps. Nie jestem za zwalnianiem Maaskanta - nie podoba mi się jednak ciągłe zwalanie winy na wszystko w około tylko nie na trenera.
Odpowiedz cytując