tommiyacht napisał(a):

|
przyszedł Probierz do beznadziejnego ŁKSu i wystarczył ile, miesiąc ? dwa ? i juz widac jakies efekty jego pracy (co jak co, nie wiem czy ktos obstawiał że wygra ŁKS z Koroną u scyzorów). My na styl czekamy ponad rok i nie mozemy sie doczekac
|
To jest pogląd świadczący o słabej znajomości naszej ligi. Wystarczyło ogarnąć terminarz, by wiedzieć, że ŁKS najpierw dostanie kilka bomb, a potem zacznie grać z drużynami na swoim poziomie i się ogarnie. Probierz jak widać też miał taką opinię, więc wcale nie pakował się w bagno, tylko właśnie liczył na słabszych przeciwników i na teksty 'Probierz ratuje ŁKS".
Blaszczu16 napisał(a):

|
Zaraz po Pareice, zgadzam się.
|
Jestem gościem, więc nie wiem dokładnie gdzie znajduje się aktualnie dział z fantastyką. Takiego bramkarza jak Kuciak Legia dawno nie miała. Jest lepszy od Muchy.
Proud napisał(a):

|
W tym sezonie Pareiko jest baaaardzo przeciętny. Chyba wiek daje o sobie znać. Kuciak rewelacyjny. Jak na razie...
|
Dokładnie.
P.S. Remis ok. Mogliśmy to przegrać, była szansa nia średnio zasłużone zwycięstwo. Teraz remis w Białym i do końca same wygrane plus remis/wygrana z Rapidem i jest REWELACYJNIE.