Wyświetl pojedynczy post
EnigmaWP
Senior Member

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.10.2011, 17:42
fantom chicago napisał(a):Wyświetl post
Sorki,ale "Polska-5 liter"?
Widzisz, Wisła mi tak wyprała mózg tekstem "dla Was to pięć liter, dla nas całe życie", że już nie potrafię liczyć ilości liter w innych słowach Już poprawiam swój błąd, dzięki za uwagę, aczkolwiek wolałbym gdybyś ustosunkował się do całości mojej wiadomości, a nie do pojedynczej literówki!

orzeu napisał(a):Wyświetl post
Enigma Ty to wiesz, ja to wiem i pewnie kazdy zainteresowany. A tu sie caly czas rozchodzi o te trzydziescie pare milionow ktore wie tyle co w szkielku zobaczy opatrzone odpowiednim komentarzem. I tu jest nasza rola aby do ludzi dotrzec bezposrednio z prawda.
No i ciesze się, że po tylu latach dalej gadamy na poziomie i o tematach ważnych. Ale chciałbym by wypowiadali się tu również "świeżsi", zainteresowani patriotyzmem... A gdybym był w Krakowie to od razu skontaktowałbym się z kim trzeba, porozmawiał z SKWK i ludźmi wyżej postawionymi w naszym środowisku, zamówił busa i walił informację gdzie popadnie, że każdy może dołączyć w dobrej cenie i w doborowym towarzystwie. Jakieś KS Pcim Dolny szczyci się, że na swoim stadionie wywieszają flagi z informacją o wyjeździe na Marsz, a na mojej Wisełce cicho-sza....
Ostatnio edytowane przez EnigmaWP : 30.10.2011 o godz. 17:48.

Odpowiedz cytując