Wyświetl pojedynczy post
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.10.2011, 14:57
Zizou1906 napisał(a):Wyświetl post
Pan Jotka : Ale bzdury opowiadasz... Człowieku Wisła za Maaskanta nie ma stylu! Jak możemy grać Podbeskidziem w ustawieniu 4-5-1 ? i to u siebie? I jak można oddać jeden celny strzał na bramkę przez pełne 90min ?
Skorża na początku pracy w Legii grała słabo ,ale miała styl i strzelała sporo bramek i grało dużo polaków. Nie ma co usprawiedliwiać RM ,ale tylko z 5 meczów za jego kadencji w Wiśle można nazwać udanymi Jeżeli nic się nie zmieni to w przerwie zimowej nie chciał bym go już widzieć na stanowisku trenera Wisły Kraków. Pisz co chcesz ,ale taka jest prawda.
Wisła nie ma stylu. To fakt. Tylko jakiego stylu oczekujesz po grupie ludzi grających ze sobą od 3-4 miesięcy, co? To co mnie wkurzyło wczoraj to ewidentny brak walki w pierwszej połowie. Druga rzecz jaka mnie ruszyła to jakaś taka apatia w ofensywie. Jakby nie pamiętali, że są dwa skrzydła do wykorzystania.
Wisła za Kasperczaka przy pierwsyzm podejściu maiła styl, bo to była grupa piłkarzy grająca ze sobą od jakiegoś czasu. To trener dołączył wtedy do nich, a nie oni do trenera.W tej chwili jest na odwrót. Wg mnie przerwa zimowa wpłynie korzytsnie na naszych kopaczy, jeżeli wzmocnienia będą w styczniu, a nie w lutym albo marcu. I nie będą opierać się na zasadzie bierzemy go, bo jest za darmo i nikt go nie chce. Tylko będą przemyślane i przygotowane. do tego wola walki w zespole i brak kontuzji u czołowych graczy to MOŻE Wisła zdobędzie MP. Wiele rzeczy musi zagrać na raz, anie tylko zwolnijmy trenera, zwolnijmy trenera, zwolnijmy trenera.
Odpowiedz cytując