Wyświetl pojedynczy post
dadek
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.10.2011, 10:44
Kluvi napisał(a):Wyświetl post
dadek wszystko ładnie pięknie, ale zapominacie o jednym. To p. Cupiał i jego doradcy, oraz rada nadzorcza ma ostanie słowo w sprawie transferów. Tak narzekacie ale czemu nikt nie pamięta że w letnim okienku większość zakontraktowanych piłkarzy to nie byli Ci których trener miał na 1 miejscu na swojej liście. W zimie było podobnie.. za Petrescu to samo.. Pamiętajmy że dla rady liczy się kasa, nic więcej, oni nie chcą podjąć ryzyka, dać troszkę więcej kasy, by potem to zaprocentowało i tutaj mamy najsłabszy ptk, bo to trwa od lat..
Z takim podejściem to my ZAWSZE będziemy brać ochłapy i nie ważne kto będzie trenerem, a kto dyrektorem sportowym..
ja o rybach ty o grzybach.... ja w swojej pracy też chciałbym mieć dodatkowych kilka etatów w ekipie i móc im tyle zapłacić żeby to byli"ci lepsi" a nie Ci gorsi"... Tyle że schemat płacowy i struktura zatrudnienia to nie moje kompetencje i ode mnie oczekuje się wyciśnięcia 110% z tej ekipy którą mam. I tego ja oczekuje od trenera. Zawodnicy są bez formy, brak taktyki jest naszą taktyką a motorycznie bije nas na głowę większość ligi. To są kompetencje zespołu trenerów !!! Ja tu nie bronie Basałaja czy Stana V. ale chciałbym merytorycznej oceny dokonań Holendra w zakresie kompetencji za które odpowiada....
Odpowiedz cytując