|
Pomijając to jak nasi piłkarze zagrali w ostatnim meczu to dlaczego nikt nie wspomni o prawidłowo zdobytej przez nas bramce ? Gdy wygrywaliśmy z Jagą i ŁKS-em po błędach sędziego to wszyscy narobili takiego szumu jak to niby sędziowie nam pomagają , wygrywają nam mecze a teraz jak sędzia również wypaczył wynik nie uznając nam prawidłowo zdobytej bramki nagle cisza w mediach i nikt o tym nie wspomina jakby wszystko było w porządku ! Jaki tam był faul ? Paljić wybił piłkę obrońcy spod nóg , następnie Czarek uprzedził drugiego zawodnika Podbeskidzia i prędzej dotknął piłki no i Dudu wepchnął ją do siatki . Nie ma mowy o żadnym faulu ! Ale oczywiście komentatorzy doszukali się nawet dwóch przewinień zawodników Wisły ! Gdyby jeszcze dłużej tej sytuacji się przyjrzeli to pewnie i faulu Bitona by się doszukali ! Dlaczego również w przerwie meczu nie było powtórki z tej sytuacji ?! Przecież to był ważny moment i należało go przeanalizować w przerwie ale oczywiście canal + nie puścił niewygodnych dla siebie powtórek ! Nie mam pretensji o ten błąd sędziego bo one się zdarzają tak samo jak w meczach z Jagą czy ŁKS-em ale skoro po tamtych meczach narobiono takiego szumu to dlaczego teraz nikt nie wspomina o tym błędzie ? Gdzie tu obiektywizm i sprawiedliwość ? Co jak sędzia myli się na niekorzyść Wisły to wszystko jest w porządku a jak na odwrót to nagle wielki skandal i trzeba tą sprawę nagłośnić ?!!!
I jeszcze co do "weszło" - oni mówią że są obiektywni a przynajmniej starają się być a o to tytuł po wczorajszym meczu na ich stronie : " Piękny Robert nie dotrzymał słowa : sędziowie robili co mogli , ale czterech zwycięstw nie ma ..."
Ja się pytam gdzie tutaj jest obiektywizm ? Dlaczego nie wspomnieli ani słowem o tej naszej nie uznanej prawidłowo zdobytej bramce ? ... Nie mam więcej pytań!
PS.Co do meczu to rzeczywiście bardzo słabo to z naszej strony wyglądało i pomijając błąd który mógł odmienić losy tego meczu jeden celny strzał to w meczu u siebie tragiczna statystyka !
|