Wyświetl pojedynczy post
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.10.2011, 09:33
MCX napisał(a):Wyświetl post
Czyli uważasz, że nasi zawodnicy są opłacani adekwatnie do swoich umiejętności tylko z Maaskanta taka sierota, że nie umie skorzystać z ich potencjału?

Obawiam się, że to nie takie proste. Owszem, Maaskant popełnia błędy ale obecne wyniki zespołu to nie tylko jego wina. Moim zdaniem problem tkwi głównie w piłkarzach, bo większość z nich jest zwyczajnie wypalona i jakikolwiek trener, który by ich trenował nie zdziała z tą paczką cudów.

Jak na nich wczoraj patrzyłem widziałem zblazowane gwiazdeczki, którym zwyczajnie nie chce się grać. No bo jak to jest, że praktycznie ten sam skład wygrywa w dobrym stylu z Lechem w Poznaniu, potem z Fulham u siebie, a nagle nie daje rady Podbeskidziu? Moim zdaniem powinni dostać kary finansowe i tyle. Można przegrać ale nie w tak żałosny sposób i nikt mnie nie przekona, że ta porażka to wyłącznie wina Maaskanta.
Masz racje. Trener po prostu nie umie wpłynąć na zawodników i dlatego też trzeba go wy.......ić. Niech przyjdzie ktoś z charakterem to zagoni ich do ciężkiej pracy.
Odpowiedz cytując