Wyświetl pojedynczy post
dadek
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.10.2011, 00:04
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Oglądałeś ostatnio jakiś mecz Wisły? Widziałeś, jakie umiejętności i zaangażowanie prezentują Kirm, Garguła czy Boguski? Bo ja nie wiem, jak można tak oszukiwać samego siebie...

Tak, wierzcie że mamy zajebisty skład i wszystkiemu winni są trenerzy.
a w ogóle nie są winni... drużyna biega jak stado baranów, bez jakiegokolwiek pomysłu na grę ale to absolutnie nie wina trenera... Motorycznie jesteśmy głęboko w dupie a niejaki Patejuk spier...la Pajliciowu jak zając żółwiowi ale to wina Pajlica bo mu się pewnie nie chciało, nie jakiegoś geniusza od przygotowania fizycznego (nie Pajlic nie gra co trzy dni, a jak przychodził do Nas to może nie miał zbyt dużo atutów, ale akurat szybkość miał) Dziś przestałem rozumieć Maaskanta zupełnie... jest 64 minuta, przegrywamy 0-1 - na ławce został nam 1 zawodnik który mógł wnieść cokolwiek w liniach ofensywnych , Jovanovic. Jest wchodzi... Szybka rozkminka gdzie wejdzie? Za Lameya i będziemy oskrzydlać w końcu z prawej? Może na prawe skrzydło a Ivica do ataku, w końcu nie mamy nic do stracenia...NIE QR...A, za Chaveza bo Osman w Londynie nie zagra i trener sobie pół godzinki przećwiczy wartiancik bez Honduranina....
tak wiem, ilu użytkowników forum, tylu trenerów i taktyków a każdy wie najlepiej ...
Ja ostatni taki burdel na boisku widziałem za Petrescu, tyle że Dan grał konsekwentnie na zero z tyłu i miał kompletnie w dupie styl w jakim wygrywał (ważne - wygrywał !!!) Dziś jeden bęcwał z drugim kopią piłeczkę w poprzek i zdziwieni że przeciwnik nie klęka tylko jeszcze z pressingiem wychodzi... no skandal....
Odpowiedz cytując