Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.10.2011, 22:00
grzesiek9000 napisał(a):Wyświetl post
Jeśli uważacie, że zwolnienie Maaskanta jest lekiem na całe zło to wam "gratuluje" trzeźwego myślenia. Narzekacie, że nie grają Polacy, a w moim odczuciu po prostu są dramatycznie słabi. Wiem, że boli, ale trzeba to sobie powiedzieć To co pokazuje Garguła, Boguski to istny sabotaż. Co pokazał Brud w meczu z Limanovią? wielkie nic. Weźcie pod uwagę jak osłabiona jest teraz Wisła, moim zdaniem i tak Maaskant wyciąga z nich maksimum. Podbeskidzie to nie są ogórki pokazali to w Warszawie na Łazienkowskiej. Maciusia nie zwolnili i dobrze na tym wyszli. Z nami myślę, że będzie podobnie.
A co Boguski zapomniał jak sie gra w piłkę? Dwa lata temu ciągnął całęą grę i przy Maaskancie zapomniał? Czy może grając po 5 minut w meczu ciężko nabrać pewności. Kirm gra dużo lepiej? Nie sądzę, a psuje powietrze w każdym meczu od początku do końca. Co najmniej kilka meczów zagral dramatycznie i kopie sie po głowie dalej. Co sobie myśli gość z ławki? Po co mam zapieprzać na treningach ? Żeby siedzieć na ławie? Skoro nawet żenująca gra nie powoduje zmian w składzie. Więc sie op... i efekty są widoczne.

ps. Chyba ze nasza śmieszna liga jest zwyczajnie ustawiana i dziś musieliśmy przegrać. Ale to Maaskanta pogrąża jeszcze bardziej. Pamiętam że Basałaj mówił rok temu że nowy trener "musi zrozumieć realia ligowe". Co to niby ma znaczyć?
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując