Wyświetl pojedynczy post
irman
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.10.2011, 21:52
willow napisał(a):Wyświetl post
A Ty, wolfy, jak zdarta płyta, swoje...
Przegrywamy z Podbeskidziem, którego budżet wystarczyłby może na wypłaty dla kilku naszych zawodników, a Ty o pieniądzach... Nie może Ci przejść przez gardło, że mamy kiepskiego trenera? Czy dalej będziesz szedł w zaparte i stwierdzisz jak ostatnio, że gra Wisły w zasadzie Ci się podoba?
Owszem, taki Lamey czy Jaliens to faktycznie drewna, ale przypomnę, że poza nimi w naszej drużynie grają reprezentanci swoich krajów. Dlaczego Kirm, który gra u nas chu...zę, potrafi zagrać dobre mecze w reprezentacji? A trener Hondurasu jest ślepy?
Bronić wolfiego absolutnie nie mam zamiaru ale jednak trochę racji ma.

Co to za reprezentanci u nas grają? Słowenia? Jedne udane eliminacje. W ostatnich pojechała ich mega mocna Estonia. Wow. A ile razy widziałem tego łamagę Kirma w koszulce reprezentacyjnej to się zastanawiałem po cholerę go powołują. Wyjątkiem mecz z Polską za magicznego Leo

Reprezentacja Hondurasu? A czym jest kuźwa we współczesnej piłce Honduras? Jakiego mają znanego zawodnika? Poziom Kostaryki w której gra nie kto inny jak Junior Diaz. A z Kostaryką na mistrzostwach świata to nawet Janas wygrał.

Pareiko. Reprezentacja Estonii. Tym razem oni mają swoje 5 minut w eliminacjach. W następnych zajmą 5 miejsce w grupie. Jestem w stanie się założyć o grubą kasę.

Genkow. Reprezentacja Bułgarii. Nie strzelił tam gola chyba nigdy. Sama piłka bułgarska jest w największym kryzysie od lat. Sprawdź ich wyniki w eliminacjach do ostatnich imprez. A piłka klubowa jest taka, że denna Wisła bez problemów pyka ich mistrza w pucharach, a Śląsk radzi sobie z inną czołową drużyną.

A że Maaskant to bardzo średni trener to inna para kaloszy.
:/
Odpowiedz cytując