Wyświetl pojedynczy post
AS82
Banita

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.10.2011, 20:40
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Jak tak czytam te wasze argumenty do zwolnienia trenera to nasuwa mi sie jedna myśl.

Dlatego właśnie nikt z wysokiej półki nie odważy sie zasiąść na ławce trenerskiej w Wiśle.
Oczekiwania są ogromne.
Bazy treningowej, wychowanków, szkółki żadnej. Pieniędzy mało na wzmocnienia...

Gdy Robert przychodził do Wisły to czytałem tutaj o wsparciu, zaufaniu w trudnych momentach. ..

I jeszcze jedno. Trener powinien pozostać... przynajmniej do końca rundy, według mnie.
Myśle ,że nie byłoby trudno znależć trenera z wysokiej półki ,ale chyba oczywiste jest ,że nas na to nie stać . Legia mogla miec uznanego trenera Vladimira Weissa ,ale pewnie kasa była głównym problemem ,że go nie zatrudnili. Maaskant zarabia pewnie i tak sporo jak na realia naszej ligi , a ogrywają go takie tuzy jak Góralczyk czy Kafarski , juz nie chce sie powtarzać z Michniewiczem ,który go zjadł taktycznie na śniadanie w meczu Wisła-Jaga. Co do zaufania i wsparcia w trudnych momentach ,to sądze ze 12 kolejek ligowych ,w których zagralismy dobrze przez 45 minut z Lechem wystarczy,żeby mieć dość . Cupiał podejmował kilka spektakularnych decyzji , i zwolnienie Maaskanta teraz byłoby kolejną,ale trzymanie dalej holendra to wg mnie szkodzenie Wiśle.
Odpowiedz cytując