Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
mnemonic
Banita

Od: 08.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.10.2011, 20:39
Cytat:
Kpisz ....a czy o droge pytasz? W dupie mam czy dostanę bana ale jak takie pokemony przychodza na R22 to już się źle dzieje. 'wiślak' (bo WIŚLAKIEM nazwać Cie nie można) będziesz pisał na forum Wisły że dla niego to nic złego jak kibic przeciwnej drużyny siedzi na sektorze NASZYM sektorze ! No ja .......e ! Chłopie, otrząśnij się. Jesteś kibicem Wisły czy kibicem 'polskiej piłki' dla którego kibic przeciwnej drużyny na naszej trybunie nie jestem niczym złym. Czego ja dożyłem...Najgorsze jest to, że taki palantów na R22 jest coraz więcej.
OK. A teraz weź głęboki oddech i spróbuj napisać jakiś logiczny argument. Może nawet Ci się uda napisać kilka zdań bez rzucania obelg, ale to musiałbyś naprawdę bardzo się postarać.

Panowie, ogłaszam wszem i wobec. Nie jestem Wiślakiem. Jestem kibicem polskiej piłki, nie kibicem Wisły. Dlaczego? Bo adikos1906 tak powiedział.

Cytat:
Daniec powinien ten dialog wykorzystać w swoim następnym skeczu hahaha bo to są żywe JAJCA <lol2>
To może Ty mi wskażesz miejsce w tym regulaminie, w którym jest napisane cokolwiek o kibicach gości?
Odpowiedz cytując