|
Senior Member
|

29.10.2011, 20:21
|
kane napisał(a): 
Nie ma to jak uważać się za jedynego mądrego, a reszta to idioci Gratuluję, szkoda tylko, że to Twój świat. Jakby nie bład sędziego to nie byłoby "dwóch prawidłowych" bramek. Wystarczy przykład dzisiejszego meczu - gdzie te gole? Jakby sędzia za nas strzelił, to może też by się prawidłowe posypały, wtedy też byś miał taką argumentację?
|
kane napisał(a): 
ŁKS nie mógł maks zremisować, tylko powinien. A sędzie ukradł im ten punkt.
Z Limanovią nie widziałem, chociaż szczerze wątpie, żeby było jak piszesz.
Także skończ z obrażaniem innych i się nieco ogarnij bo śmieszny jesteś w tym zadufaniu we własną nieomylność.
|
Sam jesteś śmieszny w swoim pouczaniu Panie wszechwiedzący co to meczu nie oglądał a wie jak było.
Z Jaga strzeliliśmy 3 gole a nie jedną, z ŁKS wyśmiewam tezę że powinni z nami wygrać, niby jak (max. 2-2).
Z Limanową to nie mamy o czym gadać.
Zaś w meczu z Podbeskidziem gdyby sędzia chciał to by bramkę uznał (raczej faul Wilka czyli dobra decyzja sędziego, choć może i kontrowersyjna, Ja dokładnie sytuacji nie widziałem).
|
Człowieku Ty idź wytrzeźwiej, z Limanowią mecz był wyrównany, z Jagą gdyby nie ta fuksiarska bramka, było by to samo co dziś z Podbeskidziem
|
Która fuksiarska ? Genkowa czy Kirma.
Taa z Lmanovią mecz wyrównany...a ile sytuacji ,mieli po przerwie piłkarze rywali ...żadnej ? dokładnie żadnej. No a graliśmy w rezerwach.
Ostatnio edytowane przez milosz : 29.10.2011 o godz. 20:30.
|
|