Wyświetl pojedynczy post
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.10.2011, 19:48
Zazwyczaj nie narzekam, ale teraz muszę. To co Ci kopacze wyprawiają, woła o pomstę do nieba- w ciągu 90 minut przeciwko takiemu potentatowi jakim jest Manchest... tfuuu Podbeskidzie, oddają 1 (słownie jeden) celny strzał na bramkę. To co mnie najbardziej boli, to brak jakiegokolwiek zaangażowania, aby mecz wygrać. Wiem, że nie zawsze można zwyciężyć- czasem nic nie wychodzi, pech, gorszy dzień-, ale do ch.ja, trzeba pokazać na boisku to, że człowiek (pomimo w/w przeciwności) się stara. Biegać, pressing, żółte kartki, a nie takie przechodzenie koło meczu jak ta "banda najemników". Szkoda tylko nas, Kibiców, którzy za ten klub (nie piłkarzy), przejechali setki, tysiące kilometrów, nie jedna bliznę na ciele mając, muszą teraz oglądać takie podejście do meczu Naszej ukochanej drużyny. Bo praktycznie każdy z nas, mogąc zagrać ten jeden mecz z Białą Gwaiazdą na sercu zostawiłby więcej zdrowa aniżeli oni.
W zeszłym sezonie też nie było pięknie, ale przynajmniej było widać jakąkolwiek myśl, zalążek "pięknej gry". A teraz? Nie było pomocy ze strony sędziego, od razu porażka.
Jakże idealnie pasują obecnie słowa Reymana...
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 30.10.2011 o godz. 00:34.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując