Wyświetl pojedynczy post
KRIS22
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.10.2011, 19:46
TO co zrobiła nasza drużyna Gwiazdeczek dzisiaj szkoda więcej komentować ale to co dzisiaj na trybynach zrobiło z nami Podbeskidzie jest jeszcze wiekszą kompromitacją od gry naszych piłkarzy i od razu uprzedzę głupie dopiski a ty co dałeś z siebie ja nie dałem bo obecnie jestem za granicą i cieżko pracuję w porównaniu do naszych piłkarzy.
Rozumiem że piłkarze mogą przejść obok meczu bo to już przeżyłem już nie raz w swoich kibicowskim życiu ale my kibice nie powinniśmy sie wystawiać na pośmiewisko Podbeskidzie zdominowało nas dopingie podobnie jak jej piłkarze naszych pamiętam wieksze porażki niż ta ale kibice i doping zawsze był super wymienie kilka przykładów pamietne 0-4 z Groclinem potem nawet sam Skorża mówił że był po wrażenbiem jak kibice dopingowali mimo takiej klęski, 2-5 z Bełchatowem i jeszcze kilka innych ...

Pytam gdzie są teraz tacy kibice jak wtedy pamietam tamte czas wcale nie odległe i młyn to był młyn a nie to co teraz i jeszcze jedno koniec głaskania piłkarzyków pajacyków i spiewanie im że sie nic nie stało bo to jest już śmieszne zobaczymy co pokażą za tydzień bo przegrać zawsze można ale walka do upadłego musi być zawsze !!!

Pozdrowienia dla wiernych kibiców
Odpowiedz cytując