Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.10.2011, 10:25
licoo napisał(a):Wyświetl post
No nie wiadomo bo po co ochrona sprawdza legitymacje przed wejściem na stadion?
Co ich to interesuje skoro ulga ma być w dniu zakupu a nie w dniu meczu? I chyba wszystko o to się rozchodzi, masz bilet ulgowy ale ochrona Cię nie wpuści bo nie masz już ważnej legitymacji. Kiedyś nawet o tym z jednym ochroniarzem gadałem, ale on powiedział że jest tu m.in. od sprawdzania tego (ale od myślenia już chyba nie).
wszystko wiadomo!!!!

wchodząc na stadion wchodzisz na podstawie karty kibica (bilet lub karnet) ochrona ma informację na wyświetlaczu, że to wejście na ulgę dlatego od razu prosi o legitymację, dopiero po okazaniu, że to karnet winni zaniechać czynnosci sprawdzania legitymacji i z tego co zauważyłem tak to wykonują przynajmniej na C.
Cytat:
masz bilet ulgowy ale ochrona Cię nie wpuści bo nie masz już ważnej legitymacji.
zdecyduj się czy chodzi o bilety czy o karnety.
kupiłeś bilet ulgowy bez ważnej legitymacji czy okazałeś fałszywą a na mecz wziąłeś prawdziwą nieważną?

z informacji jakie wiem od sprzedających to zdarzają się przypadki takie, że kibic przynosi legitymację podbitą licząc, że kasjer nie sprawdzi danych na drugiej stronie,a tam zupełnie inne dane
Ostatnio edytowane przez PvD : 29.10.2011 o godz. 10:32.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując