lucas8 napisał(a):

Stadiony w Gdańsku, czy we Wrocławiu są ładne i robią wrażenie, ale brakuję im tego piłkarskiego klimatu. Taki właśnie klimat ma nasz stadion między innymi.
|
Spokojnie. W/w stadiony zostały zbudowane od zera na nowych gruntach, gdzie wcześniej nie było
ducha futbolu 
Krzyż na drogę Braciom by to zmienili, by czuć tam było taką kibicowską atmosferę.
Trzeba będzie odwiedzić Wrocław i Gdańsk i na meczyk wpaść- te cudeńka obejrzeć.

Imho- są to dwa najpiękniejsze piłkarskie stadiony w Polsce (choć ten we Wrocku musi "się" ogarnąć na zewnątrz, o czym była dziś mowa w c+). Zobaczymy jak będzie sytuacja wyglądała po wykończeniu Narodowego.
Oczywiście cieszę się, że nasz stadion posiada tę atmosferę, bo to jest właśnie ATUT oraz jego pojemność też jest na miejscu, ale wkurza mnie to, że nasz Dom jest w ciągłej budowie! Co rusz trzeba coś poprawiać, coś wewnątrz wyremontować itd. Końca nie widać. A tam się ludzie spięli i zrobili w czasie krótszym.
irman napisał(a):

A idź w cholerę z takim mistrzem. Jak ich lubię to mam nadzieję, że drużyny tego typu nigdy mistrzami nie będą.
Mecz denny. Stadion taki se. Oprawa inauguracyjna przed meczem fajna.
|
1. Myślę, że aktualnie nie powinniśmy mówić o Śląsku "idź w cholerę z takim mistrzem". Bo jakim mistrzem [AD 2011] jest Wisła?
Dodatkowo w WKSie gra sporo Polaków (lepszych/gorszych, ale jednak), a u nas? I to żebyśmy samych Bitonów z tych ''obcych'' mieli, ale niestety tak nie jest.
2. Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie, ale z reguły mecze Lechii i Śląska nie są ciekawe. A przynajmniej te we Wrocku słabo wypadają.