Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
m94
Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.10.2011, 18:21
Cytat:
No i tutaj pojawiają się sprzeczne informacje. Na Fulham kupowałem bilet znajomemu i jego bratankowi który ma 14 lat. Chciałem kupić bilety bez zniżki, bo nie mógł mi dać legitymacji z tego względu, że była mu potrzebna do dojazdów do szkoły, na co pani w kasie powiedziała że po Peselu system jej nie puści i tak sprzedała mi bilet ulgowy bez legitymacji. Natomiast przy zakupie biletu na mecz ligowy od innego znajomego wymagana była legitymacja.
Identyczną sytuację miałem jak w 1 części postu.Zgubiłem legitymacje i podczas meczu z fulham nie miałem jej,a więc już się nastawiałem na zakup nomalnego biletu różnica 6 zł lepiej stracić tyle niż później mieli by nie wpuścić i stracić 29 zl przykład z fulham.Jednak przy kasie mówiąc,że poproszę bilet nomalny kobieta w kasie mówi ze Pan potrzebuje ulgowego wyjaśniłem jaka jest sytuacja,że nie posiadam legitymacji bo ją zagubiłem a ona mówi że nie jest wymagana gdyż nawet jeśli bym chciał nabyć bilet normalny to system jej odrzuci ponieważ mam ulge.
Także nie ma co spinać i kibic kup ulgowy.
Odpowiedz cytując