Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
doodi
Junior Member

Od: 11.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.10.2011, 12:29
frg napisał(a):Wyświetl post
Do listy pobożnych życzeń odnośnie biletów (sprzedaż przez internet itp.) chciałbym dołożyć jeszcze jeden postulat od siebie:
Mam zakupiony karnet na sektor C. Na weekend przyjeżdża rodzina i chciałbym zabrać kilka osób na mecz. Oczywiście nie na sektor C (po pierwsze pewnie by chcieli oglądnąć mecz w spokoju po drugie nie chce ciągnąć "kosmitów" do młyna). Niestety ja nie mogę kupić dla siebie biletu na inny sektor. Nie chce "wymienić" biletu na C (karnet) na inny sektor - chce drugi raz zapłacić za miejsce na innym sektorze - nie da się! To samo się tyczy sektora rodzinnego: nie moge zabrać tam dziecka bo ja nie kupie biletu - ot, cała historia.

Szkoda, że to wszystko tak wygląda...
Zakup karnetu to parę plusów - nie stoisz za każdym razem w kolejce, jest taniej, masz pierwszeństwo zakupu biletów na mecze pucharowe itd. Żeby miec to wszystko zobowiązujesz się, że siedzisz całą rundę w tym samym miejscu. Coś za coś.
A co do drugiego biletu - cóż, to już z ustawy wynika, że na jedne dane możesz posiadać tylko jeden bilet - a skoro masz karnet, posiadasz już miejscówkę na dany mecz.
Odpowiedz cytując