medyk napisał(a):

|
Nie ma też co zrzucać wszystko na miasto, Wisła jest tak samo winna aktualnej sytuacji! Całkowita bierność w czasie trwania budowy czy słyszeliście kiedyś żeby klub zabierał głos? Coś krytykował coś proponował? Z klubu do tej inwestycji powinno być oddelegowane przynajmniej 2 osoby które by patrzyły wszystkim na ręce jak jest prowadzona budowa, czy nie ma fuszerki, przekrętów. Tyle lat nie zabierali głosu i pozwolil robić zikitowi co im się podoba to teraz niech nie jęczą. I uważam że w tej kwestii klub dał dupy na całej lini.
|
Kilka razy zarzucałem to klubowi. Czy to w mailach, czy na głupim gg, albo fb. Za każdym razem odpowiedź była ta sama- klub działa po cichu, bez rozgłosu. Aż po dość długim czasie im napisałem, że chyba sami w to nie wierzą.

Bez odzewu oczywiście. Taką samą z resztą odpowiedź słyszałem w sprawie bierności klubu, kiedy wyborcza wypisywała sobie na nasz temat co chciała i gdy policja, czy władze Kielc blokowały nam wyjazdy. Trudno się nie zirytować, delikatnie mówiąc.