Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.10.2011, 19:31
studio napisał(a):Wyświetl post
Palikot lepszego PR by nie wymyslil

022, co jak co, ale Warszawiakowi ostatniemu bym uwierzyl

"(bo taką w istocie jest dawna kryta - wg. mojej wiedzy w tej chwili sprzedawane są tam tylko karnety za 10 i 15 tysięcy złotych" myliles sie bo jednak sa tam sprzedawane bilet,y chyba ze nagle Kryta stala sie mniejsza. Tak wiem, czepiam sie slowek.

Saklak, ale to C+ wykupuje ITI a nie odwrotnie, wiec chyba nie zniza sie do poziomu wujcia Waltera.

e: Szprotson, to tez by nie bylo miarodajne, bo to zalezy od pojemnosci sektora czy odleglosci, np Jaga ma wszedzie w ch*j daleko wiec trudniej je oceniac niz np lodzkie druzyny. Na kibicowni chyba fajny ranking zawsze jest, ilosc liczona razy odleglosc czy jakos tak,
Ale napisałem poniżej, że nie trzeba nawet mówić o procentowym zapełnieniu stadionu, bo w tym sezonie zwyczajnie chodzi was mniej niż u nas, więc pod stół i szczekać, a nie się wymądrzać. Widzę, że jesteś na posterunku, jak tylko możesz się przyczepić jednego słowa i go wyśmiać, ale żeby odnieść się do reszty, to już brak ci jaj. Tym bardziej, żeby się przyznać, że cię poniosło. W sumie, to nie jestem zaskoczony. To typowe dla internetowych kibiców.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując