Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.10.2011, 18:30
sorin320 napisał(a):Wyświetl post
mysle ze to jest zryty system i tyle. Ja też kiedyś zapomnialem biletu i nie było szans zakupić bilet drugi raz przed meczem a to było jeszcze przed wprowadzeniem obowiązkowych kart kibica. PO**BANE ! I tyle wam powiem.
moze i zryty, ale iśc na mecz i zapomnieć biletu ?

frg napisał(a):Wyświetl post
Do listy pobożnych życzeń odnośnie biletów (sprzedaż przez internet itp.) chciałbym dołożyć jeszcze jeden postulat od siebie:
Mam zakupiony karnet na sektor C. Na weekend przyjeżdża rodzina i chciałbym zabrać kilka osób na mecz. Oczywiście nie na sektor C (po pierwsze pewnie by chcieli oglądnąć mecz w spokoju po drugie nie chce ciągnąć "kosmitów" do młyna). Niestety ja nie mogę kupić dla siebie biletu na inny sektor. Nie chce "wymienić" biletu na C (karnet) na inny sektor - chce drugi raz zapłacić za miejsce na innym sektorze - nie da się! To samo się tyczy sektora rodzinnego: nie moge zabrać tam dziecka bo ja nie kupie biletu - ot, cała historia.

Szkoda, że to wszystko tak wygląda...
Hmm...:
1.Kup bilet na inne dane
2.Wymień się z kimś,dasz mu karnet na C Ty sobie wezmiesz bilet tam gdzie chcesz iść.
Oba sposoby formalnie chyba nielegalne, ale myśle ze by przeszło

Nie szkoda ze tak wygląda, ale takie są wymogi ustawy o BIM. Do tego dlaczego niby miałbyś móc kupić 2 bilety na jedną osobe ? Zalatuje koniem.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 27.10.2011 o godz. 18:38.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując