Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.10.2011, 14:11
Kris Dee napisał(a):Wyświetl post
Spokojnie z tym Bitonem, poczekajmy z oceną do końca sezonu. Jak na razie strzelił dwie fantastyczne bramki w LE i chwała mu za to ale trzeba pamiętać że przy bardzo biernej postawie obrońców.
To że strzela w naszej buraczanej nie przekonuje mnie do tego że na pewno warto wydać na niego 1.6mln.
Idąc twoim tokiem rozumowania, każdy napastnik jest chuja warty bo zazwyczaj postawa obrońców jest bierna.
Jeśli nie jest bierna, to wtedy typa faulują, ale napisałbyś ze strzelał karne po głupich faulach BIERNYCH obrońców.

Jak dla mnie chłop jest po prostu fantastyczny. Dlaczego? Bo nie wyglądał mi na kota jak przyszedł. Nie bierze na siebie gry, ktoś tam pisał ze słabo gra tyłem do bramki i głową (o głowie bym polemizował), bez piłki też jakoś super sie nie porusza, ale jak dostanie piłke to potrafi strzelić przepiekną bramkę w najmniej spodziewanym momencie.
To ze strzela w lidze polskiej Cie nie przekonuje ? To jak mamy grać w pucharach jak nie bedzie nikogo kto bedzie robił punkty w lidze ? Puk puk ?

i te mityczne 1.6 . Dośc dużo jak na średniaka z Belgii,serio.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując