Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.10.2011, 12:05
Matijas napisał(a):Wyświetl post
A ja mam nadzieję, że Melikson, bez względu na wszystko, szybko odejdzie z zespołu. Zawodnik narodowości izraelskiej(bo słowo żyd pewnie uznacie za obrazę!) to zawsze problem...
Nie mam żadnych uprzedzeń, po prostu wiem swoje i krzyczeć "Maor Melikson" nie zamierzam(i nigdy tego nie robiłem).
Z całym szacunkiem ale GW, onety wam zrobilo wodę z mózgu.
Artykuł wklejony wyżej znowu chamski...
Np te słowa:

"Teraz jestem na etapie, że nie chcę grać także dla Wisły - przyznał. Ale po tym, jak informacja przedostała się do polskich mediów, zaprzeczył, że udzielał wywiadu i wypowiadał takie słowa. "
Maor udzielił wywiadu, jednak jego słowa zostały przetłumaczone źle, za pewne onet przetłumaczył je źle celowo. O ile dobrze pamiętam to chodziło o to że Moar powiedział: że nie chce aby całe zamieszanie odbiło się na jego postawie w Wiśle. - oni przetłumaczyli to jako że Maor nie che grać dla Wisły.

Pewni ludzie sprytnie wykorzystali okazję aby uderzyć w Maora bo przecież to najlepszy piłkarz Wisły, tej Wisły która seryjnie zdobywa mistrzostwa. Dlatego oni wręcz prowokują aby kibice obrócili się przeciwko Maorowi.
To że jeździł do lekarza do Izraela ? Jak ktoś to przeanalizuje sobie w głowie to dojdzie do wniosków że to racjonalne zachowanie bo przecież w naszym klubie mamy zawodników którzy po kontuzjach już nie wrócili do normalnego grania... Boguski, Garguła, wczesniej Dawidowski itp. Tutaj nawet wskazane jest aby nasi piłkarze trzymali się zdała o tutejszych "specjalistów".

Genkov w odstępie kilku dni znowu musi leczyć tą samą kontuzję...

edit:
Cytat:
po prostu wiem swoje
Czyli ? Co wiesz ? Pewnie nic po za tym co Ci onet przedstawi w taki sposób jak im się podoba.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 27.10.2011 o godz. 12:40.
Odpowiedz cytując