Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.10.2011, 20:50
Kamil_mchw napisał(a):Wyświetl post
człowieku piszesz jakbyś się dopiero urodził... sugerujesz że Basałaj nic nie robi... chcesz żeby budował boiska treningowe? szkółkę pilkarską!! nawet sobie sprawy nie zdajesz jak wiele on robi dla naszego klubu... nawet nie wiesz jakie są jego obowiązki.]
Chłopie wyluzuj trochę.

To po pierwsze, a po drugie to znam jego kompetencje i jedyne o czym napisałem to że interesuje mnie podsumowanie jego pracy pod konie tego roku.
Co do boisk treningowych to właśnie ciekaw jestem tylko .. kiedy one powstaną. I ma to związek ścisły z polityką transferową bo jak sam zauważyłeś kasa jednak jest na plusie.

Co do Nuneza to myślę że możemy ciągle szukać kogoś od niego lepszego (albo wynegocjujemy dużo niższą cenę), od Bitona lepszego znaleźć będzie niezmiernie ciężko, czyli może się potargujemy z Belgami i boss nas zaskoczy gestem. Poczekamy, zobaczymy, ... zwyciężymy .

Do Dariook, tyle że i maksymalna 1,6 to nie kosmos. Melikson też nie był gratis (ot połowa za Bitona). Zwyczajnie wystarczy zamiast 6 nowych to po rundzie wiosennej tylko 2 lub 3 . Jeden Biton i max. dwa wypożyczenia (może Nuneza da się ponownie wypożyczyć, bo w jego klubie jest troche skonfliktowany). Ciekawe też co z Małym i czy może zgłosi sie ktoś np. po takiego Kirma (statystyki ma dobre, może go komuś wciśniemy, heh)

Szczerze, to bardziej ciekawi mnie jednak to okienko zimowe, bo tu nic na 100% nie wiadomo. No, a że brakuje ... LO i jakiegoś skrzydłowego i kogoś lepszego od Jaliensa i do środka pomocy ktoś lepszy od Sobola by sie przydał. No więc jest zapotrzebowanie na 4 pozycje i ile z tego Stan nam załatwi, to jest ciekawe.
Ostatnio edytowane przez milosz : 26.10.2011 o godz. 21:23.
Odpowiedz cytując