Wyświetl pojedynczy post
omen69
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.10.2011, 18:54
A ja nie mogę się z każdym meczem nadziwić Lameyowi. To jest dopiero udany transfer. Bo co to za sztuka sprowadzić dobrego gracza (nie mam tu na myśli namówienie takie do gry) i cieszyć się że piłkarz się sprawdza. Bo nie oszukujmy się to, że Biton i Ivica mieli być czołowymi grajkami było czymś oczywistym patrząc na ich dotychczasowe występy. Sztuką to jest sprowadzić takeigo underdoga, który mimo wszystkich przeciwności pokazuje że było warto na niego postawić. Lamey miał być gorszy od Branco, miał nadawać się jedynie do koszenia trawy, miał być kontuzjogennym kaleką dobijającym do emertytury, itp, itd. A tymczasem to Lamey asystuje i strzela gole, to on miał spory udział w naszym sukcesie jakim był awans do LE i to on miał spory udział w wygranej w dwóch meczach PP, w lidze też sobie dobrze radzi bo wrzutkę ma naprawdę dobrą. Oczywiście ma swoje braki, ale szczerze jeśl ktoś z sprowdzonych przez Stana pilkarzy zaskoczył pozytywnie najbardziej to chyba wybór powinien być jeden - Lamey.
p.s. żaden Holender nie płaci mi za ten post ale widząc w ostatnim czasie krytykę jak spada na naszych piłkarzy nie mogłem się powstrzymać od napisania dobrych słów o Michaelu
Odpowiedz cytując