flamengista- ale przecież Kirm gra tak zawsze. Czasem ma przebłyski (jak np. tak krótka ubiegło sezonowa seria goli), ale on nigdy nic wielkiego nie grał. Sorry, ale jeśli rep. Słowenii, piłkarz z taką gażą nie umie kiwnąć zawodnika Limanovii to jest coś nie halo. Nawet bardzo nie halo!
Modlę się by takiego Andraża, Diaza czy Kew ktoś mądry pogonił z tego klubu.
A co do naszych Polaków. Domagamy się (i słusznie!) gry dla naszych rodaków, ale dziś Czekaj czy Brud nie pokazali nic wielkiego. Obaj na pewno wypadli słabiej niż w meczu z Koroną. Pytania dwa: dlaczego dziś tak mizernie oraz która ich gra jest tą prawdziwa?
Pozostała nasza młoda dwójka zbyt krótko grała więc nie ma co ich oceniać, bo chłopaki nawet dobrze nie pobiegały.
Oczywiście ja wolę oglądać Michała niż Jaliensa, a jego ewentualne błędy mnie nie irytują (na pewno nie w takim stopniu). Bruda też wspieram, aczkolwiek za kogo on by miał teraz grać? 23 rok życia mu płynie, więc niech szturmuje pierwszą jedenastkę. Już!
No i tak na koniec. Milan to przesympatyczny człowiek, ale na Wisłę bramkarzem jest po prostu za słabym. W takich meczach to Kurto powinien bronić.
Edit:
@szprotson- nie śledzę uważnie jego kariery, ale jeśli jest gorszy od Milana i nie ma szans na zbyt dużą poprawę (a przecież młody jest), to w takim razie ściągnijmy czy to Bąka z Podbeskidzia lub zarzucajmy sieci na tego Pawłowskiego[?] z Lechii (oczywiście podkreślam słowo zarzucajmy- czyli poczekajmy do końca sezonu choćby co z niego będzie). Nie wiem dlaczego w Wiśle się tak cackają nasi działacze z tymi zawodnikami. W Jagiellonii potrafili co i rusz wymieniać po kilku zawodników. Mi chodzi głównie o odsiew- bo ściągamy jakichś grajków, a gdy się okazuje, ze to ogórki to zamiast się ich pozbyć, to karmimy takich darmozjadów... :/
@Domello- mimo, że Patryk często jest jak jeździec bez głowy na boisku, to i tak więcej z niego pożytku niż ze Słoweńca. Dodatkowo ma na pewno niższą pensję, utożsamia się z klubem itd. Sorry, ale dla mnie dziś to jest piekielnie ważne.