Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.10.2011, 09:25
Bo chłopcom z Canal+ już dawno pomyliły się rolę. Oni zamiast komentować to dodają coś od siebie. Kupuje mecze płacąc abonament z komentarzem,takim jak robi to Nahorny czy Michałowicz w koszykówce. Bo to jest zachodnioeuropejski standard. Gdzie się widza szanuje a nie dobija swoimi mądrościami i żenującym dowcipem. Ciekawostka,statystyka rzucona od czasu do czasu tak dziś ma wyglądać komentarz a nie to "coś". Od oceniania jestem ja, czyli abonent, ten co daje im chleb. Będą nadal tak się zachowywać, pójdę do konkurencji a ligę angielską będę oglądał na innych kanałach,to nie problem. Tak samo zrobię z Euroligą. Prawo rynku. To czy jakiś misiek jest za tym aby wprowadzać rejestrację wideo,czy sędziowie są dobrzy czy źli i czy był słuszny spalony czy nie, zdanie komentatorów i tzw ekspertów na ten temat mnie nie interesuje w ogóle. Zachowajcie w czasie transmisji to dla siebie.

Maaskant słusznie się oburzył i zwrócił na to uwagę. Podobnej wiochy to chyba trudno szukać gdzieś w cywilizowanych ligach. Bo tu okazuje się,że chłopcy z canal + wprowadzili sami,ot tak, analizę zapisu wideo. Co tam UEFA czy PZPN,my ....a wiemy lepiej co jest dobre a co złe.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 25.10.2011 o godz. 09:42.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując