Wyświetl pojedynczy post
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.10.2011, 13:07
Jak oceniacie nową płytkę Tetrisa? Single bardzo mocne, zarówno "Prawo 2021" i "Ile mogę" zapowiadały mega udaną produkcję, czysty rozpierdziel Nie lubię sytuacji gdy single okazują się zdecydowanie najlepszymi kawałkami na albumie... Niestety w przypadku TeT'a tak jest. Płyta jest mimo wszystko niezła, ale single zapowiadały prawdziwego klasyka, do którego będzie się wracać i wracać... pod tym względem trochę sie zawiodłem

Dzisiaj wyszedł nowy singiel od Fisza i Emade, chłopaki wracają do rapu - http://youtu.be/D7DbFth4otE.
Emade po raz kolejny potwierdza, że dalej jego pozycja na rynku jest niezagrożona. Bit to czysty masakrator, koleś ma niesamowity talent. Obaj panowie pokazują, że lata lecą, ale prym na scenie to oni wiodą dalej Singiel dla mnie niesamowity, zajebisty bit, tekst (pod filmem, polecam). Szykuję się mega produkcja, obym się nie zawiódł jak troszkę na Tetrisie

Edit:
Posłuchałem jeszcze TeT'a. Drugi, trzeci, czwarty i dziesiąty raz. Wkręca się. Trochę koryguję zdanie, album jest udany. Mogło być lepiej, ale jest bardzo klimatycznie
Ostatnio edytowane przez Wizard : 29.10.2011 o godz. 11:15.
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując