Wyświetl pojedynczy post
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.10.2011, 10:02
el Nuero napisał(a):Wyświetl post
Dużo niewiadomych może wyjaśnić 4. kolejka. Jeśli Fulham wygra, to Wisełce zostanie gromadzenie punktów do rankingu i zdobywanie choć niewielkiej gotówki - za JAKIEKOLWIEK punkty w dwóch ostatnich meczach. Ale to też będzie ważne, by później różni "eksperci" nie podkreślali, że "Legia jest zaje..., a Wisła się skompromitowała. Jak dla mnie, to w dzisiejszym CF skompromitował się Kołtoń, mówiąc: mecz z APOEL-em, rozstrzygnięty na korzyść... LEGII. () Tak trzymać panowie, może po kolejnej rundzie LE dowiemy się, że graliśmy w Londynie... z Tottenhamem.
Myślałem, że się przesłyszałem, ale nie. To tylko świadczy o tym, że Kołtonia nawet Kowalczyk z Borkiem nie słuchają, bo gdyby było inaczej to by go poprawili. Nie tylko Kołtoń się skompromitował. Na końcu po materiale ze spotkań Wisły i Legii w LE, Borek dopier...ił się do tego, że sędzia pomógł Wiśle przy zwycięstwie, ale o niepodyktowanym karnym dla Rapidu po faulu Wawrzyniaka nawet nie mruknął. Nosz kurde, powiedzcie mi, co jest większym wypaczeniem spotkania? Czerwona kartka, czy niepodyktowanie rzutu karnego. Dla mnie sprawa jest prosta. Karny lub jego niepodyktowanie ma większy wpływ na wynik, niż czerwona kartka i granie w 10.
Odpowiedz cytując