0 22 napisał(a):

|
Ciesze się, że ktoś wreszcie napisał to co uważa wiele, naprawdę wiele osób.
|
Wszystko co Piszecie drodzy Koledzy z Warszawy to piękne słowa ale jak to mówił mój profesor ".......enie kota"
Rozumiem że na waszą korzyść sędziowie nie mylą się nigdy ? Gracie Piękną piłkę macie samych Polaków w składzie a Wasz trener nie pierniczy 3 po 3 zawsze mówiąc pięknie i elokwentnie. W gazetach i TV mówią o was dobrze bo jesteście mocną drużyną i przecież nawet jak się sędzia nieudacznik pomyli to i tak wygrywacie wszystkie mecze. BZDURA
Fakty

ano są kolejny mecz w Ekstraklasie z mniejszym lub większym błędem sędziego, czy wypaczył wynik meczu może a może w 10 min można strzelić jeszcze parę bramek, Może wygrałaby Wisła a może ŁKS a może Widzew a nie Legia, być może Frankowski nie byłby piłkarzem z największą liczbą bramek, może może może
Pisanie tak że jest różnica pomiędzy ręką cofaną której MÓGŁ nie widzieć a spalonym który widział - PLENIE
To tak jak z jazdą samochodem jedziesz na skrzyżowanie na czerwonym i nie zatrzymujesz sie na zielonej strzałce. Łamiesz prawo i tyle. Pytanie tylko czy policja Cię złapie czy nie.
Ręka, spalony, faul ----- pytanie tylko czy sędzia zauważy czy nie

?
błędy w piłce są i będą no chyba że wprowadzicie zapisy Video (co 80 % przypadków sprawę rozwiąże ale niestety nie zawsze i dalej będą kontrowersje bo sędzia mecz przerwał kontra szła mogła być bramka ale gwizdnął bo się komuś wydawało że piłka wpadła no ale po 10 powtórce sie okazało że nie wpadła itd itp
Jak sie komuś nie podoba to nie musi tego robić, ja rozumiem piłkarzy wypluwających płuca i prezesów ładujących kasę ale wiedzą co robią i co ładują znają realia i wiedzą jak ten sport wyglądał i jak wygląda
A i jeszcze jedno ostrzeżenie dla Was i Dla nas oraz dla wszystkich kibiców i dziennikarzy pamiętajmy i moralności Kalego (przykład .... każdy znajdzie sobie sam)
A i jeszcze jedno dla tych co na forach wypisują o kupowaniu i korupcji Wisły. mam nadzieję że macie jakieś dowody bo oszczerstwo i pomówienie jest w naszym kraju karane o podpisywanie się jako GOŚĆ nie oznacza że w sieci jest się anonimowym.
Pozdrowienia dla zdrowo myślących