Wyświetl pojedynczy post
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.10.2011, 02:00
java napisał(a):Wyświetl post
Polecem przeczytać komentarze pod artykułem podanym przez kolege wyzej, jesli ktoś jeszcze przejmuje się opinią weszło dotycząca Wisły. Admin w dyskusji ujawnia kwintesencje ostatniej nagonki (czy jak ją tam zwać, zeby nikt nie czepiał się nadinterpretacji). A to jest perełka: "Na razie to my się z Wisłą pieścimy. Chyba nie doceniasz naszych możliwości."
Po tym zdaniu, jestem pewny, że tu nie chodzi o sprawiedliwość, sędziów, PZPN czy innych Chińczyków.

Weszło przeszło wszystko. Chłopcom z podwórka - polskiego od piłki, odbiło z popularności w stylu chlewu intelektualnego, tak podatnego ostatnio w Polsce ( Palikot). Oznajmiają, że są Bogami, mogącymi zniszczyć wszystko i wszystkich. Holenderska Wisła, jak widać jest ich pierwszym celem do zniszczenia. Weszło bez zdania w każdym artykule o "pięknym Robercie" byłoby niespelnione w swojej podłości wobec niego i Wisły. Klimat poalkoholowych bełkotów w wydaniu tych piłkarskich "mędrców", wart jest każdego Smudy. Bagno intelektualne, ogłaszające się święconą wodą. Cześć ich medialnej pamięci w niedługim czasie. Dla mnie nie istnieją i wstyd mi za Wiślaków, nabijających tym wulgarnym gołodupcom, tak popularność, jak i kasę, nie tylko na tym forum, co zwłaszcza na ich stronce internetowej. Ignor totalny.
Ostatnio edytowane przez kot : 24.10.2011 o godz. 02:10.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując