Wyświetl pojedynczy post
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.10.2011, 23:28
kane napisał(a):Wyświetl post
A mi się gra Wisły całkiem podobała dzisiaj tzn. jeżeli chodzi o atak - sporo fajnych kombinacji, miło było to oglądać. Od dawna nie widziałem tylu składnych, szybkich i celnych podań. Już po kilku minutach miałem przeczucie, że to wygramy, mimo straconej szybko bramki. Może to zasługa przeciwnika, szczęścią, a może jakaś jaskółka? Oczywiście obrona dalej kiepsko, a przy bramce na 2:2 to nawet szkoda gadać bo musiałbym kilku zwyzywać. Martwi tylko, że znowu do zwycięstwa potrzebna była pomoc arbitra, cieszą 3 punkty.
Bo to był całkiem przyzwoity mecz w wykonaniu naszego klubu. Dobre wrażenie trochę zatarła końcówka, ja również jednak, biorąc pod uwagę nasze problemy, jestem całkiem zadowolony.

W tym ogólnym narzekaniu zwraca właśnie pozytyw, który zauważyłeś. Mam wrażenie, że ostatnio zaczęliśmy grać bardziej zespołowo. I w meczu z Łkesem i Fulham przytrafiały się nam naprawdę fajne momenty kolektywnej gry, których przed plagą kontuzji było jak na lekarstwo. Mam nadzieję, ze po powrocie Patryka i Maora nie wrócimy do występów solistów .
Odpowiedz cytując