|
Panowie
ale kto powiedział ze gra 2 napastnikami coś zmieni ? I nie piszcie o Jagiellonii, bo jakby nie bramka Adama Lyczmańskiego która dodała Nam skrzydeł to efektu axe by nie było.
Równie dobrze mozemy wykminiać zeby zagrac 5 obrońcami, moze to coś zmieni może nie. Tyle że wszyscy którzy chcą zmian taktyki, powinni ten temat zaczynać od zdań."Trenerze idioto o to moje pomysły".
Ja równiez nie jestem usatysfakcjonowany tym co sie dzieje, jak gramy, no ale czy narzekanie coś da ? Może zrzućmy sie na fete dla całej druzyny, wsypmy im do płynów i będziemy mieli walczących i zapierdalajacych na kazdym metrze piłkarzy. Wtedy mogą nawet 4 w ataku grać.
Drużynę buduje się od tyłu, od tyłu. A u nas tyłem jest pomoc chyba.
Zreszta, zastanówcie się po co tych 2 napastników. Czy w ofensywie wyglądamy źle ? Proponuje przeglądnąc statystyki ile mamy strzałow/okazji na mecz. Nie jest źle, serio, tyle ze obrone mamy taką ze kazdy, nawet ślepy na wózki inwalidzkim potrafi ją rozłożyć na czynniki pierwsze.A jak już wkradnie sie panika i wybijanie na oślep, to nie możemy sie z tego uwolnić.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
|