Wyświetl pojedynczy post
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.10.2011, 16:04
Oczywiście nasza parka Holendrów na boisku znowu słabo, pomijając rzecz jasna gola.
Gol na 2-2 wiadomo, że prawidłowy. Szkoda, że znów to się opiera na błędach sędziów, bo ciężko się cieszyć z takiej wygranej.
A nie byłoby takiego wielkiego hałasu, gdyby w pierwszej połowie do pustej bramki trafił Kirm (jak dla mnie koleś powinien wziąć tych Holendrów i iść jak najdalej stąd ), a w drugiej połowie do bramki wpakował piłkę Biton (na 3-1).
Bardzo fajnie się pokazał Garguła i Pareiko. Nie pieprzcie więc, że Estończyka należy zmienić...

Ja mam tylko nadzieję, że te błędy sędziowskie nie odbiją się na nas w ważnych meczach: jak derby Krk, mecze [wiosenne] z Legią czy Amicą.
Możemy się pocieszać, że "oddają" nam punkty, które pozabierali w sezonie 2008/2009, a w efekcie Mistrza zgarnęła Amica, ale mnie to osobiście wkurza, mimo, że na naszą korzyść to idzie.

Błędy sędziowskie były, są i będą, ale zastanawia mnie ostatnie ich natężenie... Myślę, że pan Sławek S. powinien coś zrobić ze swoimi podopiecznymi.

@crazykaro- Webb jest policjantem, ale chwilowo )póki sędziuje) to służbę ma bodajże "zawieszoną". Ale pewna nie jestem.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując