Wyświetl pojedynczy post
siara
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.10.2011, 10:09
http://wislakrakow.com/forum/showpos...ostcount=15219

rafkur napisał(a):Wyświetl post
Rzygać mi się chce jak czytam te płacze i pretensje pod adresem Nuneza.
Zachował się jak klasyczny "wyjadacz" z ligi włoskiej czy hiszpańskiej. Mam gdzieś, że może żałośnie to na powtórkach wygląda. Nas nie raz i nie dwa tak ktoś wyruchał w pucharach min właśnie tym cwaniactwem boiskowym obecnym na każdym szczeblu rozgrywek na świecie (puchary, reprezentacja). Dostał pretekst od głupawego zawodnika i z niego skorzystał. Od wymierzania sprawiedliwości na boisku jest sędzia. Czerwona kartka zasłużona i tyle. Może gdyby Nunez nie odwali swojej sceny rozpaczy sędzia nie dałby tamtemu upomnienia bo przecież to zawodnik z wielce szacownej ligi angielskiej a przecież kartka się należała. Za sam zamiar ( zamachnięcie się na kogoś) zawodnicy wylatują z boiska.
Tyle razy widziałem zwijających się w konwulsjach zawodników po podobnych "uderzeniach". Ale to przecież byli wielcy gwiazdorzy typu Messi, Dani Alves, czy inny Del Pierro albo "geniusz pola karnego" Pipo Inzaghi któremu nasi dziennikarze zrobiliby loda jakby mieli okazję "bo taki sprytny" - nie jakiś tam Nunez. Im wolno i się ich usprawiedliwia dorabiając ideologię o ....a "inteligencji boiskowej" a nasz to oszust?
Kupę .......enia o niczym.

+5 do szacunku dla Nuneza, że wyruchał tamtego !

ps gdyby to była sytuacja z tym wywołanym Pipo to makaroniarska prasa jeszcze domagałaby się dyskwalifikacji tamtego a nie jechała po swoim ale nie to jest Polska - trza przy.......ić swojemu.
Tak samo jest z wszystkim u nas - obce dobre bo "hamerykańskie", naszemu trza przyjebać.

Srajmy więcej na nasze gniazdo - trener, stadion, zawodnicy i ....a pogoda w Krakowie a potem się dziwmy, że inni jadą po nas jak po burej suce...

Dozwolone od lat +18
Odpowiedz cytując