Mateusz91 napisał(a):

|
Jeśli Skorża miałby być rozliczony za pracę w Wisle w ten sposób to Maaskant juz powinien być pogoniony z R22. Styl gry za obecnego trenera jest najbrzydszym w erze TF i nie piszę dlatego, że sobie go upatrzyłem akurat, bo nigdy z nim nie gadałem osobiście, po prostu go nie znam.
|
Ale w jaki sposób rozliczany miałby być Skorża za pracę w Wiśle i co to ma wspólnego z Maaskantem? Domyślam się, że chodzi Ci o kompromitację z Levadią? No właśnie, Robert w europejskich pucharach wygrywa wszystko co trzeba (oprócz Odense, co raczej nie było taką wielką kompromitacją jak skorżowa Levadia), za to Skorża gdzie by nie grał, czy w Sosnowcu, na Hutniku, czy przy R22 to musiał przejść Levadię. Piszesz, że styl Wisły jest najgorszy w erze TeleFoniki? Dobre sobie, kolega już nie pamięta "fantastycznych" popisów naszych piłkarzy z sezonu 2006/2007? Poza tym Twoje ostatnie zdanie w zacytowanym fragmencie jest nielogiczne.
Mateusz91 napisał(a):

|
Owszem derby w Sosnowcu i Levadia to czułe pkt w które zawsze można uderzyć jak się pana Maćka chce sponiewierać, ale nie zapominajmy, że to był właśnie Sosnowiec. Jaka jest pewność że te mecze spartaczyłby w Krakowie?
|
No widzisz, derby w Sosnowcu i Levadia. To są kompromitację, za to Maaskanta krytykujesz za styl, który i tak pozwala na walkę o mistrzostwo Polski i nawet awans do 1/16 LE. Nie masz za co konkretnie skrytykować obecnego trenera Wisły, więc piszesz o stylu. Styl stylem, ale na dzień dzisiejszy Maaskant nie skompromitował się bardziej niż Skorża.
Mateusz91 napisał(a):

Bawiąc się w tego typu przepychanki zapytam Ile meczów z Cracovią wygrał Henryk Kasperczak? Jak się nie mylę 0. (0:0 2005; 1:1 na Hutniku).
|
Myślałem, że bawimy się w porównywanie Maaskanta ze Skorżą, więc nie rozumiem po co Kasperczaka mieszasz w to?
P.S. Tak na marginesie to emotikona nie jest alternatywą kropki na końcu zdania.