|
Liczę, że Maaskant w niedzielę da pograć trochę dłużej Rafałowi, w ogóle to można by go wpuścić w pierwszym składzie kosztem Andraża Kirma.
Ciekawe też, czy szansę występu dostanie Genkov.
Myślę, że powrót Cvetana może być dla nas dużym plusem, jest konkurent dla Bitona, obaj będę musieli dawać z siebie teraz jeszcze więcej, w szczególności Genkov, który po kontuzji stracił miejsce w 11, na rzecz Dud. Gość wykorzystał kredyt zaufania i swoją szansę - stał się wiodącą postacią w naszym zespole.
Mam nadzieję, że piłkarze podejdą do tego meczu poważnie i w pełni profesjonalnie a nie ''wygraliśmy z Fulham to z ŁKS-em też wygramy'', albo co gorsze ''samo się wygra''
Pojawia się szansa na występ w pierwszym składzie Michała Czekaja, bo kto wie czy to nie on będzie tworzył parę stoperów z Kew w Londynie, ( nie wiem co z Bunozą) a kiedyś ten wariant trzeba wypróbować, mecz z ŁKS-em i Limanovią jest moim zdaniem dobrym momentem na taki sprawdzian.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|