Wyświetl pojedynczy post
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.10.2011, 12:37
Mateusz91 napisał(a):Wyświetl post
Jeśli Skorża miałby być rozliczony za pracę w Wisle w ten sposób to Maaskant juz powinien być pogoniony z R22. Styl gry za obecnego trenera jest najbrzydszym w erze TF i nie piszę dlatego, że sobie go upatrzyłem akurat, bo nigdy z nim nie gadałem osobiście, po prostu go nie znam.
Kwestia gustu. Jak dla mnie, najbrzydziej graliśmy w ostatnim roku rządów Skorży.

Owszem derby w Sosnowcu i Levadia to czułe pkt w które zawsze można uderzyć jak się pana Maćka chce sponiewierać, ale nie zapominajmy, że to był właśnie Sosnowiec. Jaka jest pewność że te mecze spartaczyłby w Krakowie?
Nie tylko Sosnowiec i Levadia, nie tylko... Tak samo nie ma pewności, że w Krakowie by nie spartaczył Zwykłe gdybanie, nie bawmy się w to, trzymajmy się faktów.

Bawiąc się w tego typu przepychanki zapytam Ile meczów z Cracovią wygrał Henryk Kasperczak? Jak się nie mylę 0. (0:0 2005; 1:1 na Hutniku).
A co to ma do rzeczy? Za Kasperczaka graliśmy najładniejszy futbol i jestem przekonany, że gdyby wtedy obowiązywały takie same zasady eliminacji do LM co teraz, to byśmy w niej grali

Proszę więc, by w dyskusjach ze mną nie wdawać sie w tego typu przepychanki

A co do stwierdzeń Willowa...

Jakoś nie zauważyłem parcia fanów Wisły na temat inwestowania w młodzież. A o tym czy Czekaj i Brud są gorsi zadecydujmy jak zagrają tyle samo minut co młodzi Legioniści.
Parcie wśród kibiców jest, gorzej, że nie ma u Bogusia Cupiała.
Czekaj miał kontuzję, więc jak miał grać? A na pozycji Bruda jest ogromna rywalizacja.

Ławki krótkiej nie mamy. Krótką ławkę miał Maciej Skorża w Wiśle, który by mieć 200 000 euro na bramkarza mógł jedynie pomarzyć, a w obecnej Wiśle (czy to jest w ogóle Wisła) tyle kosztował Milan Jovanić, który tyłka z ławki rezerwowych nie podnosi
Źle się wyraziłem, po przebudowie stadionu ławkę mamy na prawdę piękną. Natomiast jakościowo... hm....

Miłego weekendu
Również
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując