Wyświetl pojedynczy post
Mateusz91
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.10.2011, 12:17
Jeśli Skorża miałby być rozliczony za pracę w Wisle w ten sposób to Maaskant juz powinien być pogoniony z R22. Styl gry za obecnego trenera jest najbrzydszym w erze TF i nie piszę dlatego, że sobie go upatrzyłem akurat, bo nigdy z nim nie gadałem osobiście, po prostu go nie znam.

Owszem derby w Sosnowcu i Levadia to czułe pkt w które zawsze można uderzyć jak się pana Maćka chce sponiewierać, ale nie zapominajmy, że to był właśnie Sosnowiec. Jaka jest pewność że te mecze spartaczyłby w Krakowie?

Bawiąc się w tego typu przepychanki zapytam Ile meczów z Cracovią wygrał Henryk Kasperczak? Jak się nie mylę 0. (0:0 2005; 1:1 na Hutniku).

Proszę więc, by w dyskusjach ze mną nie wdawać sie w tego typu przepychanki

A co do stwierdzeń Willowa...

Jakoś nie zauważyłem parcia fanów Wisły na temat inwestowania w młodzież. A o tym czy Czekaj i Brud są gorsi zadecydujmy jak zagrają tyle samo minut co młodzi Legioniści.

Ławki krótkiej nie mamy. Krótką ławkę miał Maciej Skorża w Wiśle, który by mieć 200 000 euro na bramkarza mógł jedynie pomarzyć, a w obecnej Wiśle (czy to jest w ogóle Wisła) tyle kosztował Milan Jovanić, który tyłka z ławki rezerwowych nie podnosi

Miłego weekendu
Odpowiedz cytując